Važe za najružniju obuću ikad: Šrek kroksice su najnoviji hit

Zelena Magija: Kroksice Inspirisane Šrekom stižu na scenu

Svet kroksica upravo je dobio čaroban dodatak, inspirisan nemim ali omiljenim šumskim džinom iz filma “Šrek“. Poznata kompanija “Crocs” nedavno je predstavila svoju najnoviju kolekciju, koja će osvojiti srca obožavatelja ovih neobičnih cipela. Ovoga puta, boja Šreka dominira, a kao poseban dodatak, tu su i plišani smeđi kaiš, uši i nos koji će oduševiti sve ljubitelje ovog filmskog lika.

Iako još uvek nismo saznali koliko će koštati ove kontroverzne kroksice niti kada će biti službeno puštene u prodaju, već sada vlada velika znatiželja među modnim znalcima. Klasičan par kroksica s izbušenom gornjom potplatom trenutno se prodaje po ceni od 53 eura, dostupan za muškarce i žene.

kroksice

Uprkos tome što kroksice često izazivaju podeljena mišljenja javnosti svojim nekonvencionalnim dizajnom, brend “Crocs” je uspeo osvojiti fanove širom sveta svojom inovativnošću i udobnošću.

Korisnici društvenih mreža su izrazili svoje oduševljenje ovom kolekcijom i nestrpljenje za početak prodaje. Dok je jedan korisnik na Twitteru izjavio: “Ovo su najružnije cipele koje sam ikada video”, drugi su s oduševljenjem komentirali: “Ko želi imati ‘matching’ kroksice?”

Kroksice su prvobitno osvojile tržište svojom laganom konstrukcijom koja apsorbuje udarce, jednostavnošću održavanja, udobnošću, izdržljivošću i otpornošću na klizanje. Kolekcija s likom Šreka samo je jedna od mnogih bizarnih kolekcija koje je ovaj brend predstavio, a sigurno neće biti posljednja. Nastavljaju nas iznenađivati svojim kreativnim pristupom modi, ostavljajući traga u svetu obuće.

Ostavite komentar