Tajna izgleda jedne od najlepših glumica: Ovako se neguje Nevena Šarčević

Mlada glumica Nevena Šarčević pravi je dokaz za to da za besprekoran izgled nisu potrebne operacije već pridržavanje nekoliko osnovnih pravila za lepotu koje može da usvoji svaka žena. Sledećih pet tajni lepote ključ su savršenog izgleda ove lepe glumice, a mogu da posluže i vama.

1. Uvek skida šminku

Nevena smatra da je maskaru najteže skinuti te je pronašla besprekoran način sa maslinovim uljem tako da ne ostane ni trunka maskare ispod očiju uveče.

2. Nigde ne izlazi bez SPF kreme

Jutarnja rutina umivanja hladnom vodom i kreme sa SPF zaštitnim faktorom, dok uveče dubinski čisti lice, a zatim nanosi serum, kremu za područje oko očiju i bogatu, hidratantnu kremu.

Nigde ne izlazi bez SPF kreme i uvijača za trepavice koji u par poteza čine čuda. Tokom dana se ne šminka. Koristi labelo u boji ili karmin za usta.

3. Odlazi redovno na tretmane kod svoje dugogidišnje kozmetičarke Mirele

Bitno je da jedna osoba prati i zna šta vašem telu tj.licu u toku godine treba i koji tretmani se rade a koji ne. Leto preskačemo. Eventualno ćemo uraditi mezoporaciju i osvežavanje, hidrataciju ali zato od novembra do juna vredno radimo što nije uvek lako uskladiti ali kuća koja me sponzoriše je blizu mene tako da imamo reciprocitet.

4. Puno leda tokom leta ujutru

Metoda koju mogu svi koristiti a ne košta. Zaledite čaj od nane i zabodite čačkailice. Kada izvadite, pređite jednom kockicim leda preko lica ujutru.

Druga metoda je da u vanglu stavite što više leda i naslonite glavu u istu. To je takođe, dobro za noge, ko je u mogućnosti. Ne preporučuje se srčanim bolesnicima.

5. Mikrodermoabrazija osvežava kožu

Nevena Šarčević ga zove malim usisivačem koji usisa sve mrvice koje su višak i na taj način osvežava kožu i daje joj prirodnu lepotu.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.