Šta čini Device srećnim?

Osim da uvek budu u pravu…

Devica je prirodno srećan horoskopski znak. Rođene od 23. avgusta do 22. septembra, Device su šesti znak zodijačkog kalendara. Device su prizemljene i praktične; vole da pomažu drugima. Iako Device mogu da budu pričljive i društvene, one imaju tendenciju da svoje emocije i potrebe čuvaju za sebe, jer su veoma samostalne. Može da bude teško naterati Devicu da se otvori, jer je njen fokus više na drugima. Dok učestvuje u spoljašnjem svetu, njen unutrašnji svet se ne otvara.  

Šta čini Device srećnim?

Devicama vlada Merkur, najbrža planeta u astrologiji. One su povezane sa šestom kućom, koja upravlja svakodnevnim zadacima i poslovima. Stvari koje čine Devicu srećnom uključuju rad i održavanje stvari urednim. Ako imate Devicu u svom životu, obratite pažnju na njihove lične standarde. Verovatno su visoki. Ja sam Devica, a danas ću vam otkriti unutrašnjost uma Devica i šta ih čini srećnim. Iznenadićete se koliko ovaj horoskopski znak može biti pragmatičan. Od spiskova do organizovanja stvari, evo nekih stvari koje čine Devicu srećnom prema astrologiji:

1. Čista kuća

Devičina pažnja prema detaljima i marljiva ljubav prema redu, uredno i čisto okruženje čini je euforičnom. Device imaju afinitet prema lepoti, a dobro sređen prostor za njih je jedna od najlepših stvari. Njihov element je zemlja, što znači da se Device oslanjaju na strukturu i red. Održavanje svega u skladu sa onim kako oseća da treba da bude, Devici donosi mir i harmoniju. 

2. Noć unutra

Iako umeju da budu veoma društvene, Device najviše uživaju u sopstvenom društvu. Njena intuicija da brine o drugima može da iscrpi, tako da se Devica oseća najslobodnije i najviše u dodiru sa sobom, kada može da provede noć sama u svom domu, pažljivo uređenim sa svojim blagom. Kod kuće, Devica neće brinuti o bilo kome osim o sebi, i ne mora da se nosi sa haosom u svetu. U ovim noćima Devica se može izgubiti u fantastičnom svetu neke knjige. Device izražavaju svoju kreativnost ručnim radom ili umetnošću. One mogu očistiti celu svoju kuću, što Devica zapravo smatra veoma prijatnim i terapeutskim.

3. ASMR video snimci

Ponavljam, Device pronalaze intenzivno zadovoljstvo lepotom i redom. Ti zadovoljavajući ASMR video snimci intrigiraju i smiruju Devicu. One mogu lako da se stresiraju jer preuzimaju veliku odgovornost kao staratelji. Stoga, ASMR ih može opustiti i začarati. Čak i neuredno rezanje sapuna je za Devicu tabu uzbuđenje, zabrljati nešto što je tako lepo i čvrsto.

4. Kad joj se neko obrati za pomoć

Venera je takođe boginja ljubavi, priklanjajući Bika emocionalnim vezama. Neguju svoje voljene i cene kvalitetno provedeno vreme. Dakle, vole da provode vreme sa prijateljima i porodicom. Njihov fiksni modalitet čini Bika odličnim za posvećenost. Odanost, vreme i povezanost doprinose Bikovoj ljubavi i potrebi da budu blizu svojih prijatelja, porodice i značajnih drugih. Uživanje u fizičkim užicima predisponira Bika na naklonost. Bik voli da bude u blizini svojih najmilijih i da im daje sve zagrljaje i poljupce.

5. Iznenadni izleti

Uprkos njenoj sklonosti da bude planer, Devica uživa u spontanosti. Ima promenljiv modalitet, što čini Devicu prilagodljivom. Koliko god Device vole svoje dobro sastavljene planove, previše monotonije može izluditi svakoga. Dobro oslobađanje kroz spontanu avanturu može oživiti Devicu, ali bi se mogla povući u svoju ljušturu, nekoliko dana nakon toga. Spontanost otkriva drugačiju, ne često viđenu stranu Device, samo su joj potrebni pravi ljudi da to iznesu u njima.

6. Prelepe bašte

Device se rađaju na kraju leta, u sezoni žetve. Simbol Device je žena koja često drži stabljiku pšenice ili klas. Njihovo godišnje doba i element zemlje posebno usklađuju Device sa prirodom. One vole lepotu, brigu o ljudima i stvarima i rast, zbog čega su Device sklone da vole biljke. Biljke u izobilju stvaraju čudesno čudo za Device za gledanje i naklonost. Device, pronađite ispunjenje u negovanju ovih biljaka i volite da vidite prelepe, bujne krajnje rezultate. Dok bi cveće bilo dobrodošao poklon Devici, davanje žive biljke u saksiji učinilo bi Devicu još srećnijom.

7. Strastvene rasprave

Vladajuća planeta Device je Merkur, bog komunikacije. Njene komunikativne veštine, pomešane sa njenom visokom inteligencijom, čine Devicu stručnom debatantkinjom. Naravno, Device uvek misle da su u pravu i teško ih je pokolebati, ali takođe vole da uče nove stvari. One uživaju da čuju druge perspektive, kao i da pokušavaju da navedu ljude da vide njihovu stranu stvari. Jedina negativnost u debatama sa Devicom jeste ako je njihov izazivač tvrdoglav i ima mišljenje sa kojim se Devica ozbiljno ne slaže. U tom trenutku, debata treba da se završi zarad Devičinog razuma i pribranosti.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.