Osam tipova muškaraca koje žene tajno obožavaju

Često je tema diskusija kakve muškarce žene vole, a evo osam tipova muškaraca za koje se smatra da su posebno zanimljivi:

Muškarci koji znaju da kuvaju: Većina žena ceni muškarce koji su vešti u kuhinji. Sposobnost da se pripremi ukusan obrok ne samo da pokazuje samostalnost muškarca, već i brigu o partnerki.

Štreberi: Intelektualna strast prema stvarima poput stripova, muzike, sporta ili programiranja je privlačna ženama. Štreberi često pokazuju strast prema svojim interesovanjima, što je atraktivno.

Buntovnici: Otpor prema konvencionalnom i avanturistički duh buntovnika, često u kožnoj jakni, privlači mnoge žene koje traže uzbuđenje i nekonvencionalnost.

muškarce

Ljubitelji knjiga: Muškarci koji uživaju u čitanju i koji mogu da se urone u maštovite svetove knjiga često su privlačni ženama.

Metroseksualci: Muškarci koji se brinu o svom izgledu, koji znaju kako da se obuku i koji neguju kožu i kosu, često su u ženskim očima veoma privlačni.

Dovoljno perverzni: Žene cene muškarce koji su otvoreni za istraživanje i ispunjavanje fantazija u krevetu, pokazujući spremnost na avanturistički pristup seksualnosti.

Skromni muškarci: Humor, samopouzdanje i iskrenost su kvaliteti koji privlače žene. Skromnost i sposobnost da se pronađe tema za razgovor su veoma cene.

Muškarci koji ne piju: Sve veći broj žena ceni muškarce koji se suzdržavaju od alkohola, pokazujući snažnu ličnost i nezavisnost od društvenih pritisaka.

Ostavite komentar