Oblačenje prema obliku tela

Ova tema može biti ozbiljan problem, oblačenje prema obliku tela može izazvati nedoumice, od mišićavog do mršavog prava je dilema kako se prilagoditi, s toga, olakšaćemo vam.

Muškarci mogu imati najteži zadatak kada pokušavaju da se obuku najbolje što mogu. Istina je da postoji mnogo različitih tipova tela i oblika, i ono što odgovara jednoj osobi možda neće odgovarati vama. Ali mi vam možemo pomoći u jednom od ovih područja. Ako ste jedan od tih momaka koji želi da zna kako se obući prema svom tipu tela, evo nekoliko tačaka koje treba uzeti u obzir.

Mišićava građa

Postoji mnogo različitih načina kako biti muškarac u današnjem društvu, kao i mnogo različitih stilova oblačenja. Od hipstera do poslovno ležernog stila, postoji ogroman izbor oblačenja za muškarce. Međutim, ako imate mišićavu građu tela, vaša odeća može biti prilično drugačija u poređenju sa vašim vršnjacima. Ne odgovaraju svi stilovi oblačenja tipu tela sa mišićavom građom. Na primer, jednoredno odelo sa usko pripijenim prslukom može izgledati bolje nego dvoredno odelo sa širokim prslukom.

Neka odela bolje odgovaraju različitim tipovima tela. Na primer, jednoredno odelo sa kosim krojem može bolje izgledati nego dvoredno odelo sa pravim, oštrim centrom. I, naravno, druge faktore treba uzeti u obzir kada se radi o oblačenju prema vašem tipu tela. Na primer, treba uzeti u obzir veličinu vaših ruku i ramena, kao i vašu visinu i težinu.

Za vitak tip tela

Nošenje pogrešne odeće može nas nesvesno naterati da više razmišljamo o našim telima, što dovodi do negativnih unutrašnjih razgovora dok pokušavamo da rešimo taj problem. Pronalaženje odeće koja dobro stoji je izazov za muškarce sa vitkom građom, i može biti izuzetno frustrirajuće kada je u pitanju pronalaženje odeće koja dobro stoji preko grudi. Ako ste ikada stajali u probnoj kabini i posmatrali sređenog gospodina kako se šiša i skraćuje u istoj odeći u kojoj je došao, znate o čemu govorim.

Kao muškarcu, vaš cilj treba da bude da izgledate i osećate se dobro u odeći koja ističe linije vašeg tela i čini vas da se osećate snažnijim. Ne želite izgledati mršavo, ali isto tako ne želite izgledati kao da nosite preusku košulju. Dodajte veliki sat ili narukvicu poput Rolexa ili maleni prsten u obliku lobanje da biste zadržali svoj izgled čistim, oštrim i modernim.

Za prosečan tip tela

Stilovi muške odeće variraju brzo. Možda ćete nositi troslojno odelo na razgovoru za posao, zatim se presvući u farmerke i majicu kako biste otišli na utakmicu, a onda se ponovo obući u troslojno odelo za poslovnu večeru. Šta nositi zavisi od prilike i konteksta.

Šta je normalan tip tela? Pravilno prilagođavanje košulje je ključno kako biste maksimalno iskoristili svoj izgled. I najvažnija stvar koju treba znati je razlika između grudi i struka. Kada nosite košulju sa kragnom na zakopčavanje, želite da kragna odmara na grudima. Na taj način će izgledati uredno, a ne nemarno. Takođe je važno naglasiti da želite da kragna leži ravno uz vrat. Postoji velika razlika između ova dva stanja. Kragna košulje je dizajnirae da odmara na grudima, dok širina kragne košulje može varirati u zavisnosti od njenog kroja i materijala. Šira kragna obično ima kroj koji je malo labaviji oko vrata. Sada znate kako da se obučete prema svom tipu tela i koje razmatranja treba da uzmete u obzir prilikom kupovine odeće.

Oblačenje prema obliku tela jako je komplikovano, nadamo se da vam je ovaj članak barem malo pomogao.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.