Kompatibilnost Blizanaca: Najkompatibilniji i najmanje kompatibilni znakovi

Svaki znak u astrologiji ima određeni nivo privlačnosti prema drugim znakovima, što zavisi od njihovih jedinstvenih interesa i ličnosti.

Kada je u pitanju kompatibilnost Blizanaca, potencijalni partneri trebaju zapamtiti nekoliko stvari o Ovnovima Zodijaka.

Blizanci neće gubiti vreme sa nekim ko ih dosađuje ili ko ne može održati konverzaciju. Komunikacija je sve za njih, i ako vam teško pada da izražavate svoje misli na intelektualan način, niste odgovarajući partner za Blizance.

Osobine blizanaca koje utiču na kompatibilnost

Blizanci, koji su rođeni između 21. maja i 21. juna, vole promene i raznolikost; potrebna im je osoba koja je fleksibilna, otvorena za nove doživljaje i spremna da isproba skoro sve.

Znak Blizanaca se često smatra dvoličnim, ali to nije nužno tačno. Ako išta, Blizanci imaju mnogo različitih strana svoje ličnosti i potrebna im je konstantna stimulišuća sredina kako bi ostali angažovani.

Jedna od najboljih osobina Blizanaca je njihova sposobnost da se dobro slažu sa skoro svima. Ovaj vazdušni znak zna kako da učini da se drugi osećaju prijatno i izvuče najbolje iz ljudi.

Idealni partneri trebaju znati kako da zaista privuku (i zadrže) njihovu pažnju. Mogu biti šarmantni i ljubazni prema drugima, ali ako im postane dosadno, okrenuće se nekome drugom.

Blizanci su takođe veoma duhoviti, pa traže partnera sa odličnim smislom za humor koji može nasmejati druge.

Najbolje astrološke kombinacije za Blizance su Strelac, kao i drugi vazdušni znaci Vaga i Vodolija.

Najbolja podudarnost za Blizance je Strelac Blizanci pronalaze pravog duševnog druga u Strelcu zbog njihovog pristupa vezi. Oboje vole avanture i pomažu jedno drugom da rastu na značajan način. Njihova potreba da budu slobodni pojedinci je ono što ih spaja.

Blizanci su privučeni znacima Zodijaka kao što su vazdušni znaci Vodolija i Vaga, ali i vatreni znaci Ovan i Lav zbog njihovih uzbudljivih i snažnih ličnosti.

Sa ovim znakovima, Blizanci će imati laku povezanost i osetiće da je hemija jednostavna, a ljubav, seks i odnosi su najbolji sa ovim znakovima.

Najlošija kompatibilnost Blizanaca je sa Devicom i Ribama.

Sa ova tri znaka, Blizanci nailaze na probleme zbog suprotnih ličnosti i vrednosti u vezi, seksu i odnosima.

Kompatibilnost Blizanaca sa svih 12 znakova Zodijaka Gde se nalazite u pogledu kompatibilnosti sa Blizancima? Da li su Blizanci savršen partner koji će vas držati zaokupljenim i fasciniranim? Pogledajte kako se vaš znak slaže.

Kompatibilnost između Blizanaca i Ovna: srednja

Ljubav: Ovan je dobar spoj za Blizance.

Oboje imaju problema sa odlaganjem, pa postoji opasnost da nijedno od njih neće završiti projekte. Ovan je takođe mnogo takmičarskiji od Blizanaca, pa ako se ne nerviraju jedno drugo, romantično partnerstvo može trajati neko vreme; ako ne, manje može biti više, i ove dve osobe bi se bolje slagale kao prijatelji.

Seks: Oba znaka su vrlo strastvena i radoznala, pa se slažu na seksualnom nivou.

Jedino mesto gde može biti sukoba je Ovanova nestrpljivost prema Blizancima, što može preći i u spavaću sobu. Ovan može postati nagao i bezobziran kao način da pokrene Blizance na neku akciju. Ipak, oni se nadopunjuju u svojoj nedostatnoj emotivnoj osetljivosti.

Dugoročni odnosi i brak: Blizanci i Ovan su oboje aktivni i uživaju u stalnoj stimulaciji kroz isprobavanje novih stvari, što može osvežiti njihove odnose.

Oboje su nezavisni i preferiraju partnere koji nisu posesivni ili previše grljenje. Međutim, imaju tendenciju da imaju nedostatak poverenja jedno u drugo. Ako mogu ostati na zajedničkom tlu isprobavanja novih stvari, ovo je brak koji može trajati.

Kompatibilnost između Blizanaca i Bika: niska

Ljubav: Ova dva znaka imaju tendenciju da se kreću različitim brzinama i na različitim (retko se srećućim) putevima.

Blizanci mogu da cene neke od kvaliteta koje Bik poseduje, poput stabilnosti, čvrstine i postojanosti; Blizanci obično nisu jaki u tim područjima.

Blizanci su brzi i duhoviti, i koliko god Bik uživao u dobrom smehu, neki od tog humora mogu mu promaći, jer Biku je potrebno malo više vremena za temeljnu obradu, a do tada su Blizanci već otišli dalje.

Seks: Blizanci su fokusirani na mentalnu stimulaciju, dok Biku treba fizički dodir.

To je ono što čini njihovu seksualnu kompatibilnost tako niskom. Biku su potrebni svi dodaci i sitnice, dok je Blizancima sasvim dovoljno da seks vide kao neintimnu radnju. Bez emocije, nema ispunjenja.

Dugoročni odnosi i brak: Blizanci se bore sa predanošću, a nepoštovanje obećanja iritira Bika.

Blizanci vole da razgovaraju o stvarima, a ponekad Bik jednostavno želi biti sam. Iako Blizanci mogu Bikovima otvoriti vrata ka novim stvarima, njihove razlike su malo previše za uspešno partnerstvo. Ali kao suorganizatori zabave, Blizanci svojim društvenim veštinama i darom za darivanje čine spektakularan ulazak.

Kompatibilnost između Blizanaca i Blizanaca: visoka

Ljubav: Dva Blizanca zajedno donose 10 puta više zabave!

Biće mnogo smeha između ove dve osobe i konačno će svako od njih moći da kaže da je pronašao svog ravnopravnog sagovornika. Dokle god stvari ostaju lagane i opuštene, ovo dvoje će biti odličan par.

Seks: Seksualni odnos izgrađen na iskustvu može biti veoma uspešan.

Ako svako od njih može da uči od drugog i proširi svoje horizonte eksperimentisanjem, postoji visoka verovatnoća da postanu odlični ljubavnici jedan za drugog. Za Blizance, posebno kada su u pitanju dvoje, promena je ključna za zadovoljstvo u spavaćoj sobi.

Dugoročni odnosi i brak: Dva Blizanca nailaze na probleme kada se suoče sa teškim situacijama, kao što se dešava u svim vezama.

Neće biti nijedne osobe koja će ostati i boriti se za vezu; oboje će biti spremni da odustanu. Rad na vezi nije zabavan i nema trenutno zadovoljstvo, pa će jedan ili oba Blizanca radije pustiti stvari da se razvijaju.

Ako nekako pronađu put jedno do drugog, ostali bi najbolji prijatelji zauvek.

Kompatibilnost između Blizanca i Raka: niska

Ljubav: Rakovi imaju tendenciju da budu prilično vezani i posesivni, što može biti izazovno za Blizance.

Blizanci vole biti u sadašnjem trenutku, dok Rakovi često žele da se vraćaju u prošlost, što može izazvati napetost u vezi. Rakovi takođe često deluju na osnovu emocija, dok Blizanci donose odluke na racionalan način, pa bi oboje morali uložiti veliki napor da razumeju perspektivu druge osobe.

Seks: Dok Rakovi preferiraju nežnu i pažljivu ljubav tokom seksa, Blizanci žele isprobati nove stvari, što se Rakovima možda neće svideti.

Put ka uspešnom seksualnom odnosu je da se sretnu na sredini, gde Blizanci ostaju strpljivi i smiruju Rakove, dok se Rakovi opuštaju i prihvataju uzbuđenje.

Dugoročni odnosi i brak: Kompatibilnost između Raka i Blizanca je najbolja kao roditelj i dete.

Rakovi imaju puno ljubavi i brige da pruže, a Blizanci su srećni kada su zbrinuti. Problem je što, kada veza postane romantična, Blizanci mogu da se brzo dosade i napuste je pre nego što Rakovi uopšte počnu da procesuiraju kraj veze. Stoga, uspešan brak između ove dve osobe je retka pojava.

Kompatibilnost Blizanaca i Lava: srednja

Ljubav: Blizanci i Lavovi verovatno će odmah osetiti privlačnost i ceniti jedno drugo.

Oboje se razbuktavaju u društvu drugih ljudi, privlačni su i zabavni, i vole dramu i živost, čak i kada je moraju sami stvoriti. Lavovi vole pohvale, a iako Blizanci imaju dar za komplimente i lepe reči, ponekad mogu biti prilično verbalno zadirkivački, što može iritirati Lava.

Seks: Blizanci i Lavovi su skloni da imaju odličnu povezanost u spavaćoj sobi, gde Blizanci crpe energiju iz uzbuđenja i novih ideja, a Lavovi donose intenzitet i kreativne elemente. Međutim, Lavovi bi mogli naučiti Blizance mnogo toga o stvaranju emocionalne veze kako bi stvorili još intimnije iskustvo.

Dugoročni odnosi i brak: Lav je stabilniji i čvršći od Blizanca.

Blizanci vole raznolikost i često tragaju za svojim životnim putem, dok je Lav stabilan, odlučan i tačno zna šta želi. Blizanci često imaju mnogo obaveza i teško im je da se fokusiraju, što je suprotnost Lavovoj laserskoj koncentraciji na određena područja svog života.

Mogu postojati neki izazovi na putu, ali, na kraju krajeva, ova dva znaka se prilično dobro slažu.

Kompatibilnost Blizanaca i Device: niska

Ljubav: Sama priroda Blizanca i Device, koje su više racionalne nego emocionalne i vole istraživati nove ideje, može biti i blagoslov i prokletstvo.

S obzirom da oba znaka imaju Merkura kao vladajuću planetu, to može biti dvostruko oštroumno. Iako su oboje intelektualci i umeju se suprotstaviti u raspravama, među njima nema poverenja; Gemini je previše neodgovoran za ukus Device.

Seks: Njihova potreba za otvorenom komunikacijom prisutna je i u seksu, ali ostaju distancirani i nezainteresovani jedno za drugo. Seks jednostavno nije zadovoljavajući, uglavnom zbog Gemini-jeve potrebe za slobodom i rezervisane prirode Device.

Dugoročni odnosi i brak: Ova dva znaka se često svađaju.

Ipak, nije sve negativno; dobra razlika u mišljenjima i žustra diskusija mogu stvoriti zdrav dugoročni odnos ili brak. Oba znaka su izuzetno inteligentna i prirodni komunikatori.

Gemini može biti malo previše nemaran i lenj za ukus Device, a Devica je malo previše kritična i napeta za Gemini-ja. Gemini se može iznervirati zbog Device koja odbija preuzimati rizike ili biti spontana i raditi nešto samo zato što je zabavno.

Kompatibilnost Blizanaca i Vage: visoka

Ljubav: Blizanci i Vage se odlično slažu.

Vaga je jedan od najkompatibilnijih znakova za Blizance. Oboje vole da vode srdačne razgovore, nasmeju jedno drugo i gotovo uvek se dobro zabavljaju zajedno.

Ni jedan ni drugi nisu fantastični u donošenju odluka i često odlažu stvari, ali Vaga će se osećati krivom zbog nedovršenih obaveza, dok će Blizanci to izbaciti iz svog uma.

Oboje vole zabavu, druženje i izlaske.

Seks: Kako su Blizanci i Vaga vazdušni znaci, njihov nivo razumevanja u spavaćoj sobi može dovesti do velikog zadovoljstva. Ne shvatajući seks previše ozbiljno i ostajući opušteni, to omogućava da postoji određena emocionalna nota.

Jednostavno rečeno, oni se međusobno balansiraju u seksualnom odnosu.

Dugoročni odnosi i brak: Blizancima je teže sa obavezama, a Vaga možda nije zainteresovana za otvoreniji odnos, tako da tu može doći do konflikta.

Ali ako Vaga može zadržati Blizance zainteresovane i na oprezu, i ako postoji međusobno poštovanje, nema razloga da ne mogu imati dugotrajnu vezu ili čak brak.

Kompatibilnost Blizanaca i Škorpije: niska

Ljubav: Osim što su oba znaka inteligentna, nemaju mnogo zajedničkog.

Ali upravo to ih čini veoma privlačnim jedno drugom. Blizanci su prilično otvoreni u vezi svoje ličnosti, dok Škorpija često ostaje misteriozna.

Seks: U seksualnom odnosu, emocionalno su veoma udaljeni.

Škorpija je znak duboke emocionalnosti, dok je Blizanac fokusiran na uzbudljive aspekte seksa. Jedini način za seksualnu kompatibilnost je da su se prethodno upoznali i da nauče šta im nedostaje jedno od drugog.

Dugoročni odnosi i brak: Blizanci vole da drže svoje opcije otvorenim, dok kada se Škorpija veže za nekoga, vrlo je teško da se odvoji.

Škorpija takođe može biti malo previše emotivna za ukus Blizanca, a Blizančeva popustljivost može izazvati neke tenzije i negativno uticati na vezu.

Kompatibilnost Blizanaca i Strelca: visoka

Ljubav: Ova dva znaka odlično se slažu.

Oboje vole istraživati, ići na avanture, isprobavati nove stvari i voditi zanimljive razgovore. Ni jedan od njih ne voli se osećati vezanim ili ograničenim; oboje su slobodni duhovi, koji iz života izvlače maksimum. Vatreni znak Strelac takođe deli duboku intelektualnu povezanost sa Blizancem.

Seks: Sa visokom seksualnom kompatibilnošću između Blizanca i Strelca, postoji puno uzbuđenja i interesovanja u spavaćoj sobi. Budući da ni jednom nije seks velika stvar, to dodaje strast njihovom seksualnom odnosu, ali iznad svega, mentalna stimulacija je pokretačka sila.

Dugoročni odnosi i brak: Dosada je neprijatelj i jednom i drugom, pa se Blizanac i Strelac mogu naći toliko zauzeti da jedva imaju vremena jedno za drugo. Pored toga, ako ne pokušaju uskladiti svoje rasporede, mogu se naći ne samo fizički udaljeni, već i emocionalno.

Međutim, kada su ova dva znaka zajedno, tu je smeh, razgovor o materijalnim i filozofskim pitanjima, i beskrajne priče o avanturama.

Kompatibilnost Blizanaca i Jarca: niska

Ljubav: Pošto su Jarčevi veoma zreli, odlučni i pouzdani, mogu učiniti da se Blizanci osećaju kao deca ili tinejdžeri. Blizanci mogu biti mnogo igriviji i neobuzdaniji od Jarca, a Jarac može smatrati Blizanca neodgovornim i budalastim.

Seks: Uprkos popularnom mišljenju, zemljani znak Jarac uživa u zadovoljavajućem seksu, ali smatra da je Blizanac malo previše ekscentričan za njih.

Jarac treba da se opusti u smislu očekivanja koja imaju, a Blizanac treba da shvati da njihove inhibicije odbijaju Jarca. Sve u svemu, oni ne smatraju jedno drugo uzbudljivim, što otežava postojanje seksualne hemije.

Dugoročni odnosi i brak: Postoje neke razlike između ljudi koje čine uzbudljivima, a zatim postoji vrsta koja uzrokuje frustraciju, nerazumevanje i ponekad čak malo neprijateljstva.

Nažalost, Blizanac i Jarac imaju drugu vrstu razlike, i teško im je da je cene. Jarac treba da se opusti i spusti gard, a Blizanac treba da odraste malo da bi veza između ova dva znaka funkcionisala.

Kompatibilnost Blizanaca i Vodolije: visoka

Ljubav: Kada se Blizanac sretne s Vodolijom, napokon su pronašli svoju podudarnost.

Konačno, neko ko je intelektualno na istoj razini kao i oni! Vodolija i Blizanac vole raspravljati o velikim pitanjima ili samo razgovarati o popularnoj kulturi! Oboje su takođe prihvatljivi prema drugima i vrlo su kreativni na svoj način.

Seks: Blizanac i Vodolija imaju iste vrednosti, što rezultira savršenim seksualnim skladom.

Seks je za njih intelektualno iskustvo i nijedan od njih ne preferira strast ili emocionalnu povezanost u spavaćoj sobi. Iako njihov seksualni odnos nedostaje emocionalnom aspektu, pružaju jedno drugom mogućnost slobodnog izražavanja.

Dugoročni odnosi i brak: Emocionalni ispad ili slom ne privlače ni jedan znak, jer radije tretiraju stvari s više intelektualne razine.

Prava intimnost će biti izazovna za oboje, ali ako mogu preći preko tog neugodnog osjećaja otkrivanja previše o sebi, veza će se produbiti na neočekivane načine.

Kompatibilnost Blizanaca i Riba: niska

Ljubav: Blizanac možda neće imati nameru, ali vrlo je verovatno da će povrediti osećanja Riba.

Ribe su izuzetno osetljive, a osetljivost nije najjača osobina Blizanca. Oboje su vrlo otvorenog uma, vešti i kreativni ljudi, ali Ribe imaju mnogo emocija, a to je nešto sa čime Blizanac nije u potpunosti udoban.

Seks: Ribe pristupaju seksu na emocionalan način, dok je Blizancu više stalo do kreativnosti. Iako je svaki od njih težak za sklapanje dogovora, seksualni odnos između njih je neuspešan, jer će biti mnogo nesporazuma i nedostatka komunikacije.

Dugoročni odnosi i brak: Kada se Ribe posvete, vrlo su ozbiljne u tome, možda previše ozbiljne za Blizanca.

Ako Ribe održe odnos laganim i zabavnim, moguće je imati vezu s Blizancem, ali čim Ribe postanu prilepljene, preosetljive i sumorne, Blizanac više nije posvećen. Blizanac će se na kraju vratiti, a Ribe će im oprostiti, tako da mogu sve to ponovo proći.

Kakvi su blizanci u vezama

Blizanci su skloni brzom dosadi, što otežava angažman u vezama.

Međutim, kada pronađu osobu koja im odgovara i započnu vezu, unose radoznalost, logiku i društvenost u odnos. Partner Blizanca treba biti spreman provoditi vreme napolju, zabavljajući se s drugima.

Važno je zapamtiti da uvek postoje izuzeci od pravila.

Vaš Sunčev znak nije jedini način da dobijete predstavu o kompatibilnosti Blizanca s vašim vlastitim znakom u horoskopu; zapravo, pažnja treba posvetiti i drugim elementima u vašem natalnom horoskopu kako biste pronašli pravi spoj.

Da biste to uradili, možete dobiti kompletan natalni horoskop ili astrološko tumačenje, koje pruža bliži uvid.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.