Kako pronaći svoju srodnu dušu u natalnoj karti svog horoskopskog znaka, prema astrologiji

Tražite svoju srodnu dušu?

Mnogi ljudi su upoznati sa svojim horoskopskim znakom i natalnom kartom, ali malo njih zna koliko ta informacija može pružiti uvida. Da li ste ikada provodili vreme razmišljajući ko bi mogao biti vaša srodna duša? Kako pronaći svoju srodnu dušu koristeći astrologiju? Možete pronaći svoju srodnu dušu u svojoj astrološkoj karti. To možete učiniti koristeći astrološke kuće, znakove Zodijaka i čvorove u vašoj natalnoj karti. Ovo može zvučati zbunjujuće, ali ne brinite – objasnićemo svaki korak i pokriti sve što trebate znati kako biste pronašli svoju jedinu pravu ljubav!

Možda poznajete osnove poput svog Sunčevog znaka, koji je vaš glavni horoskopski znak. To je svakako korisno znati, ali vaš Venerin znak određuje kako se nosite s vezama i kako ih posmatrate, kao i ostali planetarni položaji koji će vam pružiti najviše uvida.

Evo 4 znaka srodne duše koje treba tražiti u svom astrološkom horoskopu.

Pronađite i razumite postavke vašeg natalnog horoskopa

Da biste saznali kako se svi znakovi zodijaka i planete odnose jedni na druge, prvo morate znati sve kuće vašeg astrološkog horoskopa i postavke planeta koje čine vaš natalni horoskop. To je prilično jednostavan zadatak! Sve što trebate znati je datum, vreme, godina i mesto rođenja. Postoji mnogo besplatnih online sajtova koje možete koristiti, kao i detaljnije aplikacije poput Co-Star.

Proverite koji znak se nalazi u vašoj Sedmoj kući

Kada pronađete rezultate svog natalnog horoskopa, prvo obratite pažnju na svoj Ascendent, poznat i kao podznak. Na potpuno suprotnoj strani od vašeg Ascendenta nalazi se vaš Descendent.

Vaš Ascendent se lako povezuje sa znakom koji je suprotan vašem Ascendentu, a može se videti u vašoj Sedmoj kući. Na primer, osetljivi Ribe će uvek imati racionalni znak Device u Sedmoj kući. To je zato što su Ribe i Device potpuno suprotni znakovi zodijaka. To i nije tako iznenađujuće jer postoji izreka da se suprotnosti privlače, i to je zapisano baš u zvezdama. (Ako ste Ovan, obratite pažnju na ulazak Vage u vaš život.)

Očekujte da ćete pronaći veze koristeći svoju Sedmu kuću, pa je takođe korisno obratiti pažnju na planete koje se nalaze u vašoj Sedmoj kući. Na primer, vaše Sunce ili Mesec koje vam upravljaju mogu se pojaviti u Sedmoj kući vašeg partnera. Dakle, budite pažljivi na sličnosti, jer vi i vaš budući srodnički partner već ste više usklađeni nego što ste možda prvobitno mislili.

Pažljivo obratite pažnju na postavke Marsa i Venere kod vas i vašeg partnera

Aspekti su korisni za sagledavanje kako su planete povezane jedna s drugom na osnovu stepena na kojem se nalaze. Kada su Mars i Venera u istoj vibraciji, to može ukazivati na miran, srećan i harmoničan odnos za par. Prilično je jednostavno saznati aspekte svog horoskopa. Sve što trebate uraditi je pogledati stepen planete koja je vladar određenog znaka, a biće naznačeno brojem između nule i 29.

Otkrićete da idete ka srećnoj vezi ako su vaše planete u aspektu. Da bi bile u aspektu, ne bi trebalo da postoji više od pet stepeni razlike između oba horoskopa. Na primer, ako je jedna od vaših planeta na 20 stepeni u jednom horoskopu, tada bi drugi horoskop trebao imati stepen koji se kreće od 15 do 25 da bi bio u aspektu.

Pogledajte Severni čvor svog znaka Meseca

U astrologiji, ekliptika prikazuje Zemljinu orbitu u odnosu na nebo i pokazuje putovanje Sunca dok putuje pored zvezda. Severni čvor označava mesto gde Mesec prelazi ekliptiku dok putuje prema Severnoj hemisferi. Severni čvor se aktivira kada sretnete nekoga ko bi mogao postati važan u vašem životu, poput vašeg budućeg srodne duše.

Na primer, ako se Severni čvor vašeg partnera preseca sa jednim od vaših jedinstvenih planeta u vašem horoskopu, to može snažno ukazivati da ste suđeni da budete srodne duše. Ovo su samo neke stvari koje treba uzeti u obzir prilikom analize vašeg natalnog horoskopa i kako se on odnosi na pronalaženje srodne duše. Dakle, nastavite analizirati i izvlačiti sopstvene zaključke na osnovu informacija koje vam pruža vaš horoskop!

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.