Kako korisiti pastelne boje u dekoraciji enterijera

Boje bombona su slatki tonov ili ti pastelne boje, meke boje koje su povezane sa romantizmom i dobrodošlicom. Njegove nijanse podsećaju na boju krede za tablu i prisutne su u odeći, šminki, noktima, ali iu dekoraciji kuća i stanova.

Kako koristiti pastelene boje u dekoraciji?

U dekoraciji okruženja, profesionalac objašnjava da su mogućnosti korišćenja pastelnih boja ogromne. Ovi tonovi se mogu koristiti bukvalno u bilo kom okruženju u okviru projekta.

Njegova primena se češće vezuje za dečije prostore, kao što su dečije sobe ili igraonice.

Ali arhitekte objašnjavaju da upotreba nije ograničena na ova okruženja, već su trenutna okruženja kao što su kupatila, spavaće sobe, pa čak i kuhinje imaju širok spektar opcija premaza, mdfs-a i specifičnih boja ovih tonova koje se mogu koristiti u okviru projekta ostavljajući ove prostore šarenijim.

Kako napraviti kombinacije?

Arhitekte objašnjavaju da primena ovih pastelnih tonova u projektima prati isti obrazac kao i bilo koja druga vrsta boja, kombinujući se normalno komplementarnim ili suprotnim tonovima, ističe ona.

Osim toga, profesionalac objašnjava da su druge opcije za kombinacije sa ovim pastelnim bojama drveni tonovi i druge vrste tekstura takođe odlično funkcionišu sa pastelnim bojama.

Možete koristiti boje slatkiša u sobi

U kuhinji, čineći da se njeno prisustvo oseća u celom okruženjuIli koncentrisani u jednoj tački

Mogu se pojaviti u kupatilima

U hodnicima

Ili u spavaćim sobama

Možete sačuvati boje slatkiša za detalje

Ili se kladite na nameštaj sa ovim nijansama

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.