Horoskopski znaci koji su loši u vezama (i zašto)

Vaša veza je završila pre nego što je uopšte počela.

Kada je reč o razlikama u vezi sa svakim horoskopskim znakom, ne može se poreći univerzalna bol koju osećamo kada se završi veza sa nekim koga volimo.

Imali ste tako visoka očekivanja od vaše veze i verovali ste da će trajati zauvek. Čak su vam i horoskop i zodijačka kompatibilnost dali nadu da ćete ostati zajedno. Međutim, ispostavilo se da je to bila suprotna vrsta veze.

Vaša veza je završila pre nego što je zapravo i počela, ali to ne znači da vaša osećanjanisu opravdana. Možete tugovati, besniti i tugovati zbog ove gotove veze, baš kao što biste bili sa bilo kojim drugim oblikom prekida veze.

Pitate se šta se desilo, a da niste ni svesni da svaki zodijački znak ima neke loše navike u vezi koje utiču na način na koji vole.

Možda je vaša veza prestala pre nego što je zaista i započela. Možda ste imali neverovatnu hemiju, ali niste imali mnogo zajedničkog ili iste ciljeve.

Istina je da svaki zodijački znak ima određeni obrazac ponašanja kada je reč o vezama. Astrologija pokazuje da na način na koji svaki znak voli drugu osobu utiče mnogo više od same kompatibilnosti i da postoje određeni okidači koji ih teraju da prekinu vezu.

Razumevanje zašto svaki zodijački znak može biti “loš” u vezama pomoći će vam da radite na tim oblastima (bilo da su vaše ili vašeg partnera) i nadamo se da će vaše veze procvetati u budućnosti.

Zašto horoskopski znaci mogu biti loši u ljubavi (i zašto se veza s svakim od njih obično završava).

Ovan (21. mart – 19. april)

Istina je da je vaša veza bila gotova pre nego što je uopšte počela.

Niste je tretirali sa pažnjom i promišljenošću koja je potrebna za vezu. Pravili ste planove, a nikada niste uključili svog partnera, delovali ste iznenađeno kada vas je kontaktirao kao da ste potpuno očekivali da će vas ignorisati, i nikada niste dali do znanja da ste zaista zainteresovani za normalnu vezu.

U redu je igrati se hladno, ali ne do te mere da smrzavate potencijalnog partnera iz svog života.

Bik (20. april – 20. maj)

Imate veoma složen set testova i iskušenja kako biste se uverili da je potencijalni partner proveren.

Problem je što toliko dugo trošite vreme pokušavajući da se uverite da je neko dovoljno dobar da biste nastavili vezu s njim, da na kraju izgube strpljenje i odluče da nije vredno preskakanja prepreka i dokazivanja da su vredni vaše pažnje.

Ponekad morate preuzeti rizik i pustiti da se stvari dese onako kako treba.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Niste želeli “kajanje posle kupovine”, pa ste ostavili otvorene opcije s partnerom.

Niste želeli da budete vezani ako se pojavi neko bolji. Šta ako započnete vezu, a onda upoznate savršenu osobu? Ne volite kada stvari postanu emotivno komplikovane.

Mnogo je bolje držati nekoga na odstojanju i ako vaša veza ne preraste u nešto ozbiljnije, onda nije bilo ni štete.

Rak (21. jun – 22. jul)

On je bio iskren od početka i rekao vam je da nije zainteresovan za vezu, ali vi ste bili uvereni da će se predomisliti kad provede vreme s vama i upozna vas. Samo što nije.

On je bio iskren, samo vi niste bili iskreni prema sebi. Ne možete birati nekoga zato što je izazov i želite pobedu u igrama veza.

Sledeći put, verujte kada vam neko kaže da nije zainteresovan za vezu i idite dalje.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Prezauzeti ste da biste gubili vreme na nešto skoro i ne dovoljno dobro, pa ste doneli snažnu i zdravu odluku i prekinuli stvari.

Znate da ste potpuni paket i da kad se zadovoljite manje, nikome ne činite uslugu.

Vaše samopouzdanje je izuzetno privlačno i ljudi su privučeni vama, tako da verovatno nećete dugo biti sami.

Device (23. avgust – 22. septembar)

Oboje ste bili na dva različita mesta u vašem životu i niste se povezali na pozitivan način.

Možda se ponovo sretnete u budućnosti i stvari će biti više usklađene, ali sada je najbolje što ste se razišli.

Ne možete prisiliti vezu, posebno kada oba učesnika nemaju emocionalne resurse da stvore trajnu vezu.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Oboje ste bili tako pažljivi da ne kažete ili ne uradite nešto pogrešno da niste bili svoji.

Bilo je nemoguće biti u vezi zajedno jer niste bili iskreni ili ranjivi.

Divno je brinuti o tuđim osećanjima, ali ne do te mere da ste previše uplašeni da pokažete ko ste zaista.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Stvari su se vrlo brzo zahuktale na početku veze, ali onda su se jednako brzo slegle.

Delili ste ogromnu seksualnu privlačnost jedno prema drugome, ali ništa drugo niste delili. Jednostavno nije bilo dovoljno za izgradnju veze i kad ste oboje bili zadovoljni, znali ste da veza nikada neće biti ništa više od seksualnog izliva.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Nije trebalo puno vremena da se vaša gotovo-veza oseti gušeće. Cenite svoju nezavisnost i želite biti slobodni da radite šta god želite, ne osećajući se vezano za nekoga drugog.

Kada je stvarnost počela da se probija, otišli ste. Možda bi moglo da uspe, i istina je da je sve što je uspevalo bilo izuzetno zastrašujuće za vas, što vas čini jednim od zodijačkih znakova koji su loši u vezama.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Bukvalno niste imali vremena da ga vidite. Bili ste previše zauzeti da biste radili bilo šta osim povremenog slanja poruka.

Uverili ste sebe da ako je zaista želeo biti u vezi s vama, potrudio bi se.

Očigledno veza nije bila ono što ste oboje želeli, pa sada možete još više vremena posvetiti svojim poslovnim projektima.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vi dvoje gotovo nikada niste provodili vreme nasamo. Išli ste na sastanke u grupi s prijateljima i nikada niste želeli raditi stvari parova.

Čak niste hteli držati njegovu ruku u javnosti jer ste želeli delovati ravnodušno i kao da vam nije mnogo stalo do njega.

Bravo — primio je poruku o vašoj nezainteresovanosti jasno i glasno.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Možda toga niste svesni, ali ponašali ste se kao da je on neka vrsta telepate i očekivali ste da zna šta osećate i šta želite, a da mu nikada ništa ne kažete. Iz načina na koji ste se ponašali, on je pretpostavio da želite da budete samo prijatelji i tako se i ponašao.

Napadati nekoga možda uvek nije najbolji pristup kad je reč o vezi, ali barem svom potencijalnom partneru dajte nekakvu naznaku o tome šta osećate.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.