Ćerka Sofije Kopole otvorila TikTok i jednim videom srušila internet

Najstarija ćerka Sofije Kopole, 16-godišnja Romi, upravo je otkrila na svom TikToku da je kažnjena zbog pokušaja da iznajmi helikopter koristeći kreditnu karticu svog oca muzičara Tomasa Marsa.

Ćerka Sofije Kopole danas ima 16 godina, a njen snimak na društvenim mrežama je postao viralan.

Naime, na početku videa je otkrila da je kažnjena zbog pokušaja da iznajmi helikopter koristeći kreditnu karticu svog oca.

Napravite testeninu sa sosom od votke sa mnom jer sam kažnjena zato što sam pokušala da iznajmim helikopter od Njujorka do Merilenda tatinom kreditnom karticom jer sam želela da večeram sa prijateljem iz kampa“, počinje Romi svoj video.

Dok je pripremala sos od votke, Romi dodaje da je odlučila da objavi svoj video o kuvanju na Tik-toku „kada sam već kažnjena, jer mi roditelji najstrože zabranjuju da imam javne naloge na društvenim mrežama“.

„Evo zašto“, objašnjava Romi držeći u rukama očevu Gremi nagradu, „Ne žele da se promovišem kao nepo beba, ali Tik-tok me neće proslaviti, tako da nije bitno“.

Zatim je pratiocima predstavila i dečka svoje bejbisiterke, Arija, koga je nazvala svojim „zamenskim roditeljem“ jer „moji nikada nisu kod kuće“.

Kako je priznala, ovaj video je nastao baš zato što joj nije dozvoljeno da ima javne naloge na društvenim mrežama, a pošto je kažnjena, očigledno joj se probudio buntovnički duh. 

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.