9 načina na koje će Ribe u horoskopu biti najzbunjujuća osoba koju ćete ikada sresti

Ribe su mali brat i sestra porodice zodijaka. Kao mlađa braća i sestre u svakoj porodici, mogu se osećati potcenjeno i neshvaćeno. Oni su najfluidnije i najdinamičnije ličnosti.

Ova stalna raznolikost energije i namera otežava im izgradnju jakih, dugotrajnih odnosa. Zodijački znak Ribe je takođe društveno nomadski, tako da često nisu dovoljno dugo da bi bilo ko probio zagonetnu auru.

U nastavku smo analizirali ličnost Riba i objasnili neke od zbunjujućih osobina Riba

Zapamtite da ovde govorimo o opštim karakteristikama ličnosti, tako da su ovo više smernica nego bilo šta drugo. Ako ništa drugo, to će pružiti svežu perspektivu za ljude izvan astrologije, a oni su uvek od pomoći u povezivanju sa nekim.

1. Empatija je pokretačka snaga

Ribe su obdarene snažnijim empatičnim reakcijama od drugih znakova. Oni mogu jasno da se našteluju na najdublje i najsuptilnije delove stanja uma čak i stranaca. Ovo pojačano osećanje im daje dodatni društveni nivo za iskustvo i interakciju sa drugima.

Snaga reflektovanih emocija može se posmatrati kao stvarne emocije Riba. Ovo lako može izazvati konfuziju ili dati izgled promena raspoloženja.

2. Ribe mogu biti preosetljive

Ne samo svojim emocijama ili osećanjima, već njihov ponos i samopouzdanje mogu biti slomljeni neopreznim rečima koje je izgovorio prijatelj ili voljena osoba. Oni nemaju odbrambene mehanizme koji ih otupljuju ili štite od sopstvenih čula. Njihov metod preživljavanja zahteva obavezu koju malo ko ima.

Oni okreću drugi obraz i skreću pažnju na vaš bol ili osnovni problem ovog sukoba. Oni u potpunosti koriste nenasilje, empatiju i saosećanje. Kada ih neko neoprezno samo povredi, nemaju načina da se izbore sa tim, osim da pate. Pažljivo birajte reči oko riba.

3. Imaju prilično širok spektar ličnosti

Ako vidite Ribe u različitim okruženjima, svaki put ćete videti radikalno različite njihove verzije. Nisu površni; oni bez napora upijaju i odražavaju svoju okolinu.

Oni mogu biti srce žurke, šaleći se, praveći piće, flertovati i prisećati se fantastičnih priča. Oni mogu biti disciplinski šef, zajedno sa mahanjem prstima i kritičkim izjavama.

Potrebno je mnogo energije da biste bili stalno ogledalo za ljude oko sebe. Ako se vrate kući nakon zabave ili dugog dana na poslu, možda će izgledati kao da su kratkotrajni i ne baš društveni.

Kada potroše toliko unutrašnje energije, dajte im sat ili više da se oporave. Ribe se zaista dobro vraćaju od umora i negativnosti.

4. Često ih je lako upoznati, ali ih je teško znati

Stalni, dinamični tok njihove lične energije čini ih zaista kontradiktornim na određenim nivoima. To im može otežati da dopru do stranca gde ta osoba uzvraća vezu. Oni su oprezni prema potencijalnim manipulatorima i ljudima koji bi pokušali da profitiraju od njihovih jedinstvenih duhovnih sposobnosti.

Ljudi često zovu ribe samo ako su imali loš dan ili im se desilo nešto. Iako su voljni da pomognu, oni su više od ove sposobnosti i žude za ljudima koji ih priznaju kao pojedince.

Ako želite da upoznate ribu, budite iskreni od prvog trenutka; mogu osetiti nepoštenje. Dajte sve od sebe da ne budete previše ozbiljni u njihovoj blizini. Prvih nekoliko puta kada se sretnete, nemojte praviti scenu od toga, već se potrudite da probijete društvenu energiju koja ih okružuje. Razgovarajte o njima i kako su.

5. Znak riba lako prihvata sve ljude

Ova sklonost se može vrlo često okrenuti protiv njih. Njihovi stavovi pune ljubavi i saosećanja mogu ih ostaviti pomalo naivnim ili slepim za istinu.

Ako želite da zaštitite ribu u diskusiji, nemojte formulisati rečenicu kao da nisu u pravu, a da ste vi u pravu. Nemojte se upuštati u to da li je osoba nevina ili ne.

Ne možete pobediti u toj raspravi. Da biste izbegli večito verbalno nadmetanje, izrazite to kako vam je neprijatno i želite da preduzmete ove mere bezbednosti. Objasnite da nije važno koliko je osoba “dobra”, to se ne može dokazati ni na koji način. Kao njihov prijatelj, tražite da ispoštuju vaše želje.

6. Stvarnost i fantazija se ponekad prelivaju

Planete emocija i iluzija (Jupiter i Neptun) uticale su na njihov razvoj. Njihove vladajuće planete jačaju njihove sposobnosti i osnažuju njihovu maštu, pa su često daroviti umetnici.

Ovo se može iskoristiti da im pomogne da postignu ono što je nemoguće. Ne drži ih konvencionalno ili samosvesno razmišljanje.

7. Njihovi energetski nivoi su odraz njihovog okruženja

Nije neuobičajeno da vidite potpuno otrcane, iscrpljene ribe kako legnu dvadeset minuta i ustaju pune energije. Imaju veliki kapacitet za apsorpciju energije u prostoriji ili energiju sa ljudi. Oni čak mogu da stvore svoju energiju ako ih na trenutak ostavite da budu sami.

Ipak, pazite. Ovaj drugi i treći produžetak nisu uvek zagarantovani i možda ćete videti da se vrlo brzo sruše.

Ne brinite; biće dobro, ali stavite im do znanja da su umorni, ako nisu svesni toga. Dajte im hranu i vodu ili će pući na ljude oko sebe. Nisu često iscrpljeni i ne podnose iscrpljenost.

8. Ribe su uvek u potrazi za novim iskustvima i avanturama 

Njihov društveni život liči na život nomadskog naroda. Oni uče da se prilagođavaju okruženju u kojem se nalaze. Ne puštaju duboke korene, radije se kreću i jure život.

Oni žive za nepoznato. Vole da razmišljaju na nogama i sa ograničenim resursima. Oni cene razliku između preživljavanja i napredovanja.

Ako je vaša bolja polovina riba, moraćete da budete izuzetno fleksibilni u svom životnom stilu. Ako ih ne budete pratili u njihovim avanturama, na vas će se gledati kao na okove. Osećaće se pod stresom i zarobljenim.

Žele da budu sa vama, ali ne mogu dugo da budu statični. Ako ne možete da se prilagodite, oni će vas ostaviti, jer ne mogu da uspore.

9. Oni su poslednji horoskopski znak u astrologiji

Oni su dvanaesti i poslednji simbol zodijačkog kruga. Oni su astrološki najmlađi od svih drugih znakova; to je jedan od razloga zašto su mnogo živahniji od svoje porodice.

Njihovo mesto u ciklusu znači da većina znakova oseća potrebu da se brine o svom malom bratu ili sestri. Svi prethodni znaci dali su aspekte sebe i lekcije Ribama.

Ribe u horoskopu mogu biti najzbunjujuća osoba koju ćete ikada sresti iz više razloga. Njihova duboka emocionalnost, intuitivnost i često sanjarski pristup životu mogu stvoriti utisak da su izvan stvarnosti. Ribe su često sklone menjati svoje mišljenje i raspoloženje, što može biti izazovno za druge ljude u interakciji s njima. Takođe, Ribe su vrlo suosećajne i empatične, često pomažući drugima na štetu sebe, što može dovesti do dodatne zbunjenosti. Kombinacija ovih karakteristika čini Ribe jedinstvenim i neuhvatljivim bićima koja mogu izazvati zbunjenost kod drugih ljudi.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.