Besplatni kursevi – 8 web sajtova za besplatne kurseve

Predastavljamo vam 8 web sajtova na kojima se mogu pronaći besplatni kursevi iz različitih oblasti. Uz pomoć ovih kurseva možete steći znanja i veštine iz oblasti programiranja, markeitnga, komunikacije, dizajna, stranih jezika, računovodstva, finansija, menadžmenta, prodaje, programske jezike, pravo, književnosti, zdravlja i još mnogo toga.

Simplilearn

Simplilearn je web sajt na kome možeze pronaći besplatne kurseve iz oblasti digitalnog marketinga, programiranja, prodaje i biznisa. Kursevi traju od nekoliko sati do nekoliko dana, i možete ih gledatiti tempom koji vama odgovara. Za praćenje ovih kurseva je neophondno poznavanje engleskog jezika, zato što su svi kursevi na engleskom jeziku. Takođe nude i neke plaćene kurseve.

Open Learn

Open Learn je web sajt koji nudi besplatne kurseve iz oblasti edukcije i razvovoja, istorije i umetnosti, strane jezike, finansije i biznisa, prirode i okruženja, nauke, matematike, tehnologije, sociologije, politike i prava, IT-a. Svi kursevi su na engleskom jeziku.

Udacity

Udacity nudi kurseve iz oblasti veštačke italigencije, programiranja, product menadžera i biznisa. Za praćenje kurseva neophodno je poznavanje engleskog jezika, zato što su svi kursevi na engleskom jeziku.

Edx

Edx sakuplja kurseve sa vodećih univerziteta, kao što su Hardvard, i drugih organizacija širom sveta. Sav sadržaj je potpuno besplatan i u ponudi ima sertifikate i fakultetske diplome. Kursevi su iz oblasti umetnosti i kulture, biologije, biznisa i menadžmenta, komunikacije, statistike, ekonomije i finansija, društvenih nauka, književnosti, matematike, medicine, filozofije i još drugih oblasti.

Undemy

Undemy nudi plaćene kurseve, ali postoje i kursevi koji su besplatni. Kursevi koji su besplatni nažalost nisu na srpskom jeziku. Možete pronaći kurseve vezane za lični razvoj, Microsoft, 3D animacije, programske jezike, web dizajn, digitalni marketing…

Alison

Alison je web sajt na kome su kursevi podeljeni prema tome da li se dobija diploma ili sertifikat, a vezani su promenu karijere, interesovaja i hobija. Oblasti koje pokrivaju su zdravlje, IT, jezici, biznis, menadžment, lični razvoj, prodaja i marketing, inžinjerstvo i građevina, prosveta.

Kampster

Kampster je sajt na kome se nalaze brojni kursevi iz različitih oblasti. Neki od njih su potupuno besplatni, dok se drugi mogu pronaći po vrlo povoljnoj ceni. Trajanje kursa je od mesec dana pa do par meseci, i kursevi su interaktivni jer nude različite aktivnosti. Neke od oblasti su marketing, biznis, astrologija, komunikacija, javni nastup, copywriting, fotografija i drugi. I kursevi su dostupni na srpskom jeziku.

Coursera

Coursera nudi različite besplatne kurseve, ali nude i plaćene diplome i sertifikate. Oblasti koje pokrivaju su prirodne nauke, biznis, zdravlje, matematika, logistika, društvene nauke, računovodstvo, IT i lični razvoj. Kurseve možete pratiti i na srpskom jeziku.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.