7 neverovatnih mekih igračaka za poklon vašem detetu

Deca su pravi dragulji porodice, ovi slatki mali kolačići uvek žele ljubav i puno zagrljaja, a vi želite da im pružite sve što žele. Kada počnete da kupujete za svoje voljeno dete, započnite svoju listu sa različitim veličinama i bojama mekih igračaka. Jedini savet je da birate netoksične, antialergijske materijale koji se lako peru ili mogu se hemijski čistiti, a koji pružaju mekoću sa standardnim parametrima kvaliteta na tržištu i sertifikacijom kvaliteta.

Izuzetno meka smeđa plišana igračka u obliku mede punjena mekim, netoksičnim i antialergijskim poliesterskim punjenjem. Izuzetan kvalitet jakog i modernog šivenja mekih igračaka iz Disney pretplatnih kutija čini ih još privlačnijim i simpatičnijim. Ovo je uobičajeno viđeno u svim kućama gde ima beba, kao i u kućama u kojima se planira dolazak bebe. Tržište mekih igračaka nudi mnogo opcija u vezi sa veličinom, bojom i materijalom.

  • Punjeno meko štene dolazi u raznim veličinama i težinama i blago, zdravo i nežno dodiruje meku bebinu kožu. Simpatično i dragoceno meko štene izgleda kao pravo, a primetićete povezanost sa svojom decom već nakon 2 do 3 sata bliskosti. Netoksični i antialergijski poliesterski materijal pruža mekoću koju deca vole. Takođe, na tržištu postoje opcije mekih igračaka štenadi koje se pokreću daljinskim upravljanjem, povlačenjem ili uz pomoć sistema za trzanje, a koje mogu skakati, trčati i lajati jer imaju ugrađeni zvučni sistem.
  • Peppa Prase i njena porodica su omiljeni kod gotovo sve dece i oni uživaju ne samo u gledanju ovog crtaća na televiziji, već vole i da se igraju sa ovim likovima. Tržište igračaka ima razne opcije ovih porodičnih igračaka, uključujući i meke igračke Peppa Pig porodice. Uvek je preporučljivo birati one sa IS sertifikatom koji ispunjavaju sve zdravstvene i higijenske standarde.
Deca
  • Deca vole šarene, simpatične i slatke meke igračke žirafa sa dugim vratovima. Dug vrat i slojeviti šareni dezen su pravi atrakcioni detalji, a dizajn koji je lako držati je punjen kvalitetnim dugotrajnim materijalima. Lako se peru i brzo se suše, što ih čini obožavanim dekorativnim materijalom.
  • Meke i simpatične plišane igračke u obliku slona su pravi drugari vaše dece. Punjene mekim, netoksičnim i antialergijskim poliesterskim materijalom, a zatim obavijene mekim antialergijskim poliesterskim materijalom, čine ih sigurnim za igru. Velike uši, slatka surla i apsolutne boje čine ih obožavanom igračkom i videćete novu eru prijateljstva u svom domu.
  • Gliste su vrlo popularne u industriji igračaka. Dugačko telo, slatko lice, antene nalik na uši i mnogo privlačnih detalja za decu. Lako perive, dobro dizajnirane meke igračke u više boja, deca ih obožavaju. Ove mekane igračke postaju pravi prijatelji vaših mališana, a kada ih drže u rukama dok hodaju, to je znak da deca imaju šareni rep.
  • Jednorog je veoma poznat među decom, posebno među malim devojčicama koje obožavaju jednoroge. Kada vaše dete vidi da omiljeni lik izlazi iz TV ekrana, videćete radost na njihovom licu. Punjen netoksičnim antialergijskim poliesterskim punjenjem, jednorog je mekan i simpatičan.

Ostavite komentar