3 horoskopska znaka sa najboljim horoskopima za avgust 2023. godine

Prvo, evo poruke meseca za sve. Energija avgusta snažno je usmerena na aktivnosti vezane za karijeru, napredovanje u svetu i sjajno predstavljanje sebe. Neki će sve to spojiti i pronaći ljubav u hodnicima svoje radne sredine. Drugi će se suočiti s teškom istinom o svom zavisništvu od posla i kako to može uticati na njihov život i porodicu. Preispitivanje prioriteta i iskrenost prema sebi se naznačuju.

Lav i Devica period čine mesec. Stoga očekujte da će vam emocije biti pojačane tokom prvog dela, a sledi hladniji period refleksije i obazrivih postupaka. Zemljani znakovi će se znatno koristiti tokom avgusta. Mars i Merkur u Devici ukazuju na odlučne akcije sa stabilnim pristupom rešavanju problema. Znakovi vode će delimično biti srećni, a delimično nesrećni. Mogu čak osećati emocionalnu nestabilnost tokom većeg dela meseca. Vatreni znakovi će biti dodatno besni, radoznali i vatreni. Mogli bi čak nositi majicu s natpisom “Ne zezaj se sa mnom”! Vazdušni znakovi će imati opušten mesec, ali će im biti teško da obave najhitnije stvari na svojoj listi obaveza.

Obratite se sebi kako biste vam pomogli kroz ovu ludačku avanturu. Izgradnja samopouzdanja kroz afirmacije i praksu mnogo će vam pomoći. Takođe će vam koristiti veća opreznost sa finansijama, posebno jer energija Lava može izazvati našu unutrašnju šopoholičarku. Sada se fokusirajmo na tri znaka Zodijaka sa najboljim mesečnim horoskopima za avgust.

Tri horoskopska znaka sa najboljim mesečnim horoskopima za avgust 2023. godine:

1. Bik

(20. april – 20. maj)

Bikovi, ovog meseca ćete imati mnogo prilika da zatvorite nepotrebne poglavlja. Što se više oslanjate na svoju intuiciju i udaljavate se od mišljenja zlobnih ljudi, to će vam život biti bolji. Može biti teško osloboditi se određenih obrazaca i navika, ali nalazite se na listi najboljih horoskopa iz dobrog razloga. Vaša sreća i sudbina zavise od toga, kao i vaš mir uma.

Druga nedelja avgusta biće posebno srećna za većinu vas kada tranzitni Mesec prolazi kroz Bika i formira konjunkciju sa Jupiterom i Uranom. Autoriteti će biti tu da vam pomognu ako vam treba, uključujući advokate i policijske službenike za neke od vas. Čak i kada Mesec ode, Mars i Merkur će vas povezati sa pozitivnim aspektom točkova sreće. Samo budite oprezni prema šarmantnim prodavcima – vaša intuicija će vas zaštititi ako je poslušate.

Neki dani krajem avgusta mogu biti izazovniji zbog veza sa Škorpijom, ali to će brzo proći. Najbolja stvar koju možete učiniti za sebe ovog meseca je da se družite sa onima koji vas vole i obasipaju ih poklonima i radosti. Poseta zabavnom parku takođe se računa, posebno ako imate puno dece ili nećaka i nećakinja.

2. Blizanci

(21. maj – 20. jun)

Blizanci, mesec avgust može biti zbunjujući za vas ili će vam doneti priliku života. Za neke od vas, ova prilika će vas prestrašiti. Bolno će vam pokazati sve vaše nesigurnosti i naterati vas da se dvoumite. Možda ćete čak oklevati da je prihvatite jer se bojite da ćete narušiti svoj ugled. Kada se osećate ovako, izazovite sebe da izađete iz svoje zone komfora i napravite nekoliko koraka. Šampioni se grade pod pritiskom i imate mnogo više u sebi nego što sebi priznajete.

Dok se Vesta polako približava kraju Blizanaca, doživećete okolnosti koje će otkriti ko je lojalan prema vama, a ko su lažni prijatelji. I vaša lojalnost će biti testirana i moraćete brzo da razmislite. Oblak pravde lebdi nad nekima od vas u ovom trenutku. Ne budite nestrpljivi i izbegavajte trikove ili pametne komentare. Autoriteti će vam priteći u pomoć ako se držite crno-belih granica.

Na kraju, izdvojite vreme za nege sebe ovog meseca. Možda ćete dobiti novu frizuru ili promeniti boju kose da biste izrazili svoja osećanja. Drugi od vas će postići slavu na društvenim mrežama svojim duhovitim izjavama i šaljivim tumačenjima trendova. Na vama je gde želite usmeriti svoje energije. Bićete zlatni ako to leči vaše srce i podiže vas.

3. Lav

(23. jul – 22. avgust)

Lavovi, evo kako stoje stvari. Vaš horoskopski period je počeo prošlog meseca, ali avgust je tvoj mesec u svakom smislu. To je mesec kraljeva i kraljica. Dakle, veruj mi da ćeš osetiti tu kraljevsku energiju! Za neke, retrogradna Venera će ti vratiti dugu izgubljenu ljubav u život. Čudno je, međutim, što nećeš biti toliko zainteresovan/a za tu osobu kad shvatiš da je osoba u tvojim fantazijama i stvarna bića znatno različita, pri čemu ova druga ostavlja mnogo toga da se poželi. To će paradoksalno povećati tvoje samopouzdanje.

Tranzit Meseca kroz vatrene znakove takođe će pojačati tvoju energiju tokom celog meseca. Kada dođe 16. avgust, i to je novi Mlad Mesec u Lavu, osećaćeš se kao da te ništa i niko više ne može zaustaviti. Čak i Pun Mesec u Vodoliji 1. avgusta otvoriće put ka svetlijoj budućnosti. Neki od vas očekuju da će vas roditelji ovog meseca obasipati pažnjom, ne samo na vaš rođendan!

Samo obrati pažnju na poslednju nedelju avgusta. Sunce u Devici može se osećati kao emocionalni pad za Lavove nakon uzleta pod Suncem u Lavu. Međutim, dokle god imaš navike koje te osnažuju, možeš se nositi s tim i prevazići ga. Vizualizacijske meditacije, afirmacije za samopouzdanje i ljubav jako će ti pomoći. Kristali koji su intimno povezani sa snagom Sunca takođe će to postići.

Zakljucak

Horoskopski znaci Bik, Blizanci i Lav imaju najbolje horoskope za avgust 2023. godine. Biku se pružaju brojne prilike za zatvaranje nepotrebnih poglavlja, Blizancima se nudi važna prilika koja će ih izazvati da izađu iz zone komfora, dok će Lavovi osetiti snažnu kraljevsku energiju tokom svog meseca. Bez obzira na izazove ili povremene padove tokom meseca, svaki od ovih znakova nosi potencijal za rast, samopouzdanje i emotivnu ispunjenost. Važno je da se okruže pozitivnim uticajima, budu pažljivi prema sebi i da koriste različite tehnike kao što su meditacija, afirmacije i kristali kako bi unapredili svoje unutrašnje stanje i postigli uspeh tokom avgusta.

Ostavite komentar

JoomBooz © 2024. All rights reserved.